В нашият сайт може да намерите огромен избор от марки и модели в категориите Хладилник с фризер, пералня, климатик, съдомиялна, сушилня, фурна за вграждане, готварска печка, микровълнова, телевизори, уреди за вграждане, бойлери и много други продукти. ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА С НАС 0896657745

Често задаван въпрос

Всички продукти нови ли са?

Често задаван въпрос – ДА всички продукти са нови с гаранция 24 месеца. Някои марки предлагат и 5 години гаранция за своите продукти.

Често задаван въпрос – доставката за цяла България ли е безплатна?

Често задаван въпрос – Да на всеки продукт, който е на стойност над 200 лв, доставката е безплатна за цялата страна. За продукти под 200 лв доставката е за сметка на клиента и той избира с коя куриерска фирма да се изпрати.

Срок на доставката

Доставките се извършват в срок до 2 (два) работни дни. Изключение за срока на доставка се прави:

  • За малките населени места, които се обслужват, според графиците на куриерските фирми.
  • Коледните, Новогодишните и Великденските празници.

Често задаван въпрос – с коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Доставката се извършва с куриерска фирма Интерлогистика и е до входа на жилищната сграда.

За гр. София сайта www.tarsq.eu доставя поръчките си със собствен транспорт и също така за гр. София срещу допълнително заплащане, предлагаме и качване до етаж на големи уреди до Вашия дом.

Какво е необходимо за да направя рекламация?

При възникнала рекламация в срок до 14 дни от усвояването на поръчка е необходимо да ни информирате на tarsqeu@gmail.com или на телефон 0896 65 77 45 описвайки естеството на констатираното несъответствие, както и да приложите снимков материал.

При основателна рекламация, обект на гаранционно обслужване, ще получите инструкция за подмяна на получения продукт с куриерски разходи за сметка на търговеца на посочения от вас имейл адрес.

При възникнали рекламации след изтичане на законовия срок по чл.50 от ЗЗП, потребителят може да предяви рекламация по чл. 113 от ЗЗП, директно към сервизните бази на марката, посочени в гаранционната карта.

При възникнали въпроси можете да свършете с нас по всяко на tarsqeu@gmail.com или на тел. 0896 65 77 45

За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?

Потребителят връща стоката на ТЪРГОВЕЦА в 14-дневен срок от предявяване на претенцията и заплаща транспортните разходи за връщане на стоката по чл.55 ал.2 от ЗЗП. Крайният срок за връщане на стоката обратно на ТЪРГОВЕЦА е преди изтичането на 14-дневния срок.

По какъв начин става възстановяването на заплатена сумата, за върнат продукт?

Възстановяването на заплатена сума, включително с разходите за доставка е в 14-дневен срок, считано от датата на уведомяване за решението на потребителя да се откаже от продажбата като сумата се изплаща по банков път. Имайте в предвид и следните условия „На основание на чл.55 ал.4 от ЗЗП ТЪРГОВЕЦЪТ възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ намалена стойност на закупената стока. ТЪРГОВЕЦЪТ отбива от заплатената сума 30% и възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ остатъчната стойност, включително разходите за доставка, когато стоката е в лош търговски вид /нарушена или липсваща опаковка/; ТЪРГОВЕЦЪТ отбива от заплатената сума 50% и повече процента при увреден или напълно унищожен продукт, включително разходите за доставка, когато стоката е изпробвана /с цел да се установи естеството, характеристиките и доброто функциониране/.”

Често задаван въпрос – мога ли да анулирам направена поръчка?

Всяка поръчка може да се анулира на имейл tarsqeu@gmail.com или на тел. 0896 65 77 45.

Често задаван въпрос
Често задаван въпрос

https://www.tarsq.eu/wp-admin/post.php?post=111877&action=edit

https://www.lg.com/bg

https://www.philips.bg/

https://www.liebherr.com/en/bgr/start/start-page.html

https://www.whirlpool.eu/

https://www.electrolux.bg/

https://www.samsung.com/bg/

https://www.aeg.bg/

www.tarsq.eu
Logo
Shopping cart