В нашият сайт може да намерите огромен избор от марки и модели в категориите Хладилник с фризер, пералня, климатик, съдомиялна, сушилня, фурна за вграждане, готварска печка, микровълнова, телевизори, уреди за вграждане, бойлери и много други продукти. ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА С НАС 0896657745

Хладилник с горна камера. Промоция 40% намаление в tarsq.eu

Предимства Хладилник с горна камера

1. Големият обем за продукти в хладилника – можете да избирате от няколко рафта, отделения и чекмеджета с различен обем.
2. Отделните врати на хладилника с горна камера- енергоспестяващо решение
Широка гама от функции
3. Фризерната част може да бъде отдолу или отгоре, в зависимост от предпочитанията на потребителя

При хладилниците с един двигател, хладилник с горна камера трябва да се размразяват едновременно.

С течение на времето избраният от Вас хладилник може да отеснее, например когато семейството Ви се разшири, така че винаги е по-добре да изберете хладилник с малко по-голям капацитет, отколкото в момента се нуждаете.

Параметри и функции

Енергиен клас
Класификациите за енергийни класове на хладилници, определени от Европейския Съюз, се промениха от 1 март 2021 г. Това освен останалото означава, че енергийните класове, показани на енергийните етикети, вече не отговарят на посочените преди тази дата стойности. Новите енергийни класове варират от A до G клас за хладилниците с горна камера. Колкото по-близо е енергийният клас до А, толкова по-ниска е консумацията на електроенергия.
На енергийния етикет, предоставен от производителя на хладилник с горна камера, ще намерите най-важните параметри – годишната консумация на енергия. Енергийният етикет показва годишната консумация на енергия в kWh.

Полезен обем
Полезният обем на хладилника и фризера се дава в литри. Избраният капацитет зависи от броя на хората, живеещи в домакинството. Като цяло хладилникът може да съхранява отговаряща на 70-75 литра храна на човек, а фризерът може да съхранява отговаряща на 30 литра храна.

Ниво на шума
Хладилникът работи непрекъснато, така че нивото на шума трябва да е възможно най-ниско. Особено значимо е това в по-малък тип апартамент, където по-високите нива на шум могат да бъдат досадни. Ако търсите наистина тих хладилник, изберете такъв, който има ниво на шум от 40 dB или по-малко.

В нашият сайт ще намерите над 20 марки и 100 модела хладилник с горна камера. Изберете размер на хладилника, колко литра да бъде, с какви функции и какъв енергиен клас да бъде Вашия хладилник. Вижте реални описания, мнения и снимки на Вашия хладилник. Намерете желаната марка хладилник с горна камера и поръчайте бързо и лесно онлайн на най-ниска цена, с възможност за изплащане. Бърза и безплатна доставка до цялата страна. Нови хладилници с гаранция минимум 24 месеца. Възползвайте се и от удължените гаранции.

Всички хладилници са нови с гаранция 24 месеца.

Хладилник с горна камера

https://www.lg.com/bg

https://www.bosch.bg/

https://www.aeg.bg/

https://www.tarsq.eu/product-category/%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0/%d0%b5%d0%b4%d1%80%d0%b0-%d0%b1%d1%8f%d0%bb%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d1%85%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0/%d1%85%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d1%81-%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b0/

www.tarsq.eu
Logo
Shopping cart