В нашият сайт може да намерите огромен избор от марки и модели в категориите Хладилник с фризер, пералня, климатик, съдомиялна, сушилня, фурна за вграждане, готварска печка, микровълнова, телевизори, уреди за вграждане, бойлери и много други продукти. ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА С НАС 0896657745

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Сайта www.tarsq.eu ДОСТАВЯ БЕЗПЛАТНО ВСЕКИ ПРОДУКТ НА СТОЙНОСТ НАД 200 лв, до входа на жилищната сграда на територията на Р. България, с куриерска фирма Интерлогистика. За гр. София срещу допълнително заплащане, предлагаме и качване до етаж на големи уреди до Вашия дом. За продукти под 200 лв, доставката се заплаща от клиента. Всеки клиент може да избере с коя куриерска фирма да му се достави продукта, когато е за сметка на клиента. Моля, напишете в поръчката куриерската фирма, с която желаете да Ви изпратим продукта.

Доставките се извършват в срок до 2 (два) работни дни. Изключение за срока на доставка се прави:

  • За малките населени места, които се обслужват, според графиците на куриерските фирми.
  • Коледните, Новогодишните и Великденските празници.

ВАЖНО :

При комбинирани поръчки на стойност над 200 лв, сайта www.tarsq.eu НЕ ИЗВЪРШВА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. Същият може да откаже доставката и поръчката.

Заплащането на продуктите е при доставката, на куриера или на представител на сайта tarsq.eu. Всички продукти, могат да се заплащат и по банков път по желание на клиента:

Фирма ИВМАГ 2020 ЕООД

Райфайзен банк IBAN BG30RZBB91551012562259

FIBANK IBAN BG96FINV91501017661482

www.tarsq.eu
Logo
Shopping cart